Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
24 Posty

(erykkleryk)
Wiking
nie ma za co a tak z ciekawosci: jak u Ciebie z j angielskim i od jak dawna w zawodzie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(strzegocki)
Wiking
Komunikatywny do tego uczę się Norweskiego od 2 tygodni a pracuje 17 lat w zawodzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
388 Postów
hei!sandokan
(hei!sandokan)
Stały Bywalec
MichalStrzegocki napisał:
Komunikatywny do tego uczę się Norweskiego od 2 tygodni a pracuje 17 lat w zawodzie

Czyli norweski ok. +
Martwi mnie ten komunikatywny angielski -
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(strzegocki)
Wiking
dlaczego martwi cie mój Angielski ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
Bo to poziom angielskiego zwany przez Anglików: not in tooth. Ni w ząb.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(strzegocki)
Wiking
Ocenę mego języka zostawię pracodawcy Bardziej mnie przeraża kwestia opłat za mieszkanie itp niż bariera językowa .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty

(erykkleryk)
Wiking
sprubuj aplokowac, jesli bedzie to praca w hotelu to czasami pracodawca pozwala mieszkac w jednym z pokoji , moj znajomy tak pracowal i placil za to niewiele
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(strzegocki)
Wiking
Wysłałem dziś Cv w dwa miejsca i zobaczę co agencja zaproponuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
388 Postów
hei!sandokan
(hei!sandokan)
Stały Bywalec
dlaczego martwi cie mój Angielski ?

No,bo juz 2 tygodnie sie uczysz...Ludzie tutaj sa latami i ciagle biletu miesiecznego nie potrafia kupic,nie mowiac juz o kupieniu 2 piw w barze,dlatego siedza na domowkach i nie wychylaja nigdzie nosa.Sumujac znasz juz norweski...
A z angielskim to tak ,ze wszyscy komunikatywni recami i nogami,,
CV tez wyslales do 2 agencjii,zupelnie niepotrzebnie.Ja przez cale zycie nie wyslalem zadnego i to moja juz 4 praca.Wiec tutaj ,zebys nie zapeszyl,jezeli mozesz to wycofaj te CV ,wymysl jakis powod.Czekaj cierpliwie i nie wysylaj,robota nie zajac ,nie ucieknie, a wrecz przeciwnie sama zapuka do drzwi...

podpisane Optymysta
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
Ocenę mego języka zostawię pracodawcy Bardziej mnie przeraża kwestia opłat za mieszkanie itp niż bariera językowa .
--------
Twoje pojęcie o sprawach ma kolor kremu z groszku. 2 CV....hm....po 200 być może ktoś zadzwoni. Przez pomyłkę.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok